☏ 070 999 828 info@niana.si

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo so vam številni načini plačila

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun podjetja Niana, Milijana Kostić Bjegović s.p. (po ponudbi/predračunu)**,
  • s PayPal-om:

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@niana.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave.

Dostava

Za vsa naročila nad 80 € je dostava brezplačna*.

Za nas pakete na območju Slovenije dostavljata Pošta Slovenije ,ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

Paket gre od nas še isti dan

Artikli, naročeni na niana.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Naši spletni trgovini posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Če so artikli na zalogi v našem  skladišču, gredo na pot običajno še isti dan.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v  Sežani.

Strošek dostave

*Pakiranje in poštnina 4,00 €

*Pri dostavi naročila (s Pošto Slovenije ) ter izbranim načinom plačila z gotovino po povzetju Pošta obračuna dodatni strošek 1,15 €.

Strošek dostave izven Slovenije je 30€.